video ne laptop

Milieukontakt Albania

Ne ofrojmë trajnime, këshillime, mbështetje për organizatat që punojnë për zhvillimin e qëndrueshëm dhe ofrojmë zgjidhjen e problemeve mjedisore.

Image is not available
Play
CEL - YOUTUBE

Aktivitetet tona mund ti ndiqni në Facebook dhe Youtube.

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slide 3

Milieukontakt Albania

ka më shumë se 20 vite eksperiencë me organizatat e shoqërisë civile në fushën e mjedisit, natyrës dhe zhvillimit të qëndrueshëm si dhe me autoritetet vendore që mbulojnë këto çështje.

Image is not available
Image is not available
Image is not available
milieukontakt video-to-gif
previous arrow
next arrow
Dita e liqenit tё Ohrit

Dita e liqenit tё Ohrit

Liqeni i Ohrit është liqeni më i vjetër në Europë, i krijuar nga çarjet tektonike rreth 2 milionë vite më parë. Pika më e thellë e Liqenit arrin 288 metra. Liqeni ndodhet në një lartësi prej 693 mbi nivelin e detit dhe ka një sipërfaqe prej 358 km2. Pjesa më e madhe e...

read more
Broshura
Materiale të ndryshme ndërgjegjësuese dhe informuese për çështje e grupe të ndryshme interesi.
Buletine
Buletine informative të prodhuara përgjatë zbatimit të projekteve
Botime
Një numër i madh botimesh, studimesh e manualesh realizuar nga Milieukontakt, që do i shërbejnë ekpsertëve që veprojnë në këto fusha, si dhe të apasionuarve pas mjedisit.
Letër pozicionimi
Së bashku me shoqatat dhe si zë i tyre janë pregatitur letra pozicionimi për cështje madhore të mjedisit dhe natyrës në Shqipëri.

 Galeri

Baner
Stanet e Shëngjergjit si Destinacione Ekoturistike
PlayPlay

Stanet e Shëngjergjit si Destinacione Ekoturistike

Valbona Mazreku, Përmeti perla mbi Vjosë
PlayPlay

Reportazh Valbona Mazreku - "Përmeti perla mbi Vjosë"

ARION SAUKU: Lëviz për Krujën!
PlayPlay

Arion Sauku - Leviz për Krujën!

KUR PERIFERIA ZAPTOHET NGA INERTET
PlayPlay
Reportazh - "Kur periferia zaptohet nga inertet"
Bukuritë natyrore që po shkatërrohen nga HEC-et
PlayPlay

"Bukuritë natyrore që po shkatërrohen nga HEC-et"

Spot ndergjegjesues per tarifen e pastrimit "Bashkia Shijak"
PlayPlay

Spot ndërgjegjësues për tarifën e pastrimit "Bashkia Shijak"

Menaxhimi i mbetjeve në Bashkinë Shijak - Kryetari i Bashkisë Z. Ardian Kokomani
PlayPlay

Menaxhimi i mbetjeve në Bashkinë Shijak - Kryetari i Bashkisë Z. Ardian Kokomani

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Baner
Stanet e Shëngjergjit si Destinacione Ekoturistike
Valbona Mazreku, Përmeti perla mbi Vjosë
ARION SAUKU: Lëviz për Krujën!
KUR PERIFERIA ZAPTOHET NGA INERTET
Bukuritë natyrore që po shkatërrohen nga HEC-et
Spot ndergjegjesues per tarifen e pastrimit "Bashkia Shijak"
Menaxhimi i mbetjeve në Bashkinë Shijak - Kryetari i Bashkisë Z. Ardian Kokomani
previous arrow
next arrow
Shadow

Përfshihu, kontribuo, reago!

Bashkohu me grupin tonë të vullnetareve duke plotesuar aplikimin