Projektet

Të jesh një mjedisor do të thotë të mësosh gjatë gjithë jetës, dhe kjo e bën atë interesante!

Energjia, ndryshimet klimatike, menaxhimi i mbetjeve, menaxhimi i ujit, kanalizimet, kimikatet dhe bujqësia janë disa nga çështjet mjedisore që ne punojmë.

 

KOMUNITETE E ENERGJIE TË DREJTA PËR GJINITË DHE SHOQËRINË SHQIPTARE

KOMUNITETE E ENERGJIE TË DREJTA PËR GJINITË DHE SHOQËRINË SHQIPTARE

Të rinjtë për një të ardhme të qëndrueshme

Të rinjtë për një të ardhme të qëndrueshme

Ngritja e pesë Komuniteteve të Energjisë së Rinovueshme në Bashkinë Përmet

Ngritja e pesë Komuniteteve të Energjisë së Rinovueshme në Bashkinë Përmet

Monitorimi i nivelit të mërkurit në Parkun Kombëtar të Lumit Vjosa

Monitorimi i nivelit të mërkurit në Parkun Kombëtar të Lumit Vjosa

WatSanPlan – II

WatSanPlan – II

Iniciativa “Përdor më Pak Plastikë”

Iniciativa “Përdor më Pak Plastikë”

Mbështetje në nivele të ndryshme për përmirësimin e efficences së energjisë në ndërtesat në Kosovë dhe Shqipëri- RenovAID

Mbështetje në nivele të ndryshme për përmirësimin e efficences së energjisë në ndërtesat në Kosovë dhe Shqipëri- RenovAID

Zhvillimi i qëndrueshëm i turizmit në zonën e Mirditës nëpërmjet promovimit të trashëgimisë kulturore

Zhvillimi i qëndrueshëm i turizmit në zonën e Mirditës nëpërmjet promovimit të trashëgimisë kulturore

Shkolla ime riciklon

Shkolla ime riciklon

Mjedis i pastër, shëndet dhe edukim cilësor në shkollat e Paskuqanit

Mjedis i pastër, shëndet dhe edukim cilësor në shkollat e Paskuqanit

Ajër i pastër, jetë e shëndetshme

Ajër i pastër, jetë e shëndetshme

Monitorimi i ndotjes akustike në zonat bregdetare

Monitorimi i ndotjes akustike në zonat bregdetare

“Mirëmbajtja e shtigjeve në parkun Kombëtar Dajt dhe Divjakë-Karavasta” nance of the unified outdoor hiking trails in Dajti and Divjake-Karavasta NPs”

“Mirëmbajtja e shtigjeve në parkun Kombëtar Dajt dhe Divjakë-Karavasta” nance of the unified outdoor hiking trails in Dajti and Divjake-Karavasta NPs”

Premtimet elektorale për mjedisin përgjatë zgjedhjeve të 25 prillit, 2021

Premtimet elektorale për mjedisin përgjatë zgjedhjeve të 25 prillit, 2021

Pyllëzimi si zgjidhje natyrore për klimën dhe mbrojtjen e biodiversitetit në Parkun Kombëtar Divjakë-Karavasta

Pyllëzimi si zgjidhje natyrore për klimën dhe mbrojtjen e biodiversitetit në Parkun Kombëtar Divjakë-Karavasta

WatSanPlan

WatSanPlan

EUCENA – Akademia e Energjisë për Qytetarët e Europës

EUCENA – Akademia e Energjisë për Qytetarët e Europës

Parandalimi dhe reduktimi i mbetjeve plastike në Bashkinë Lezhë

Parandalimi dhe reduktimi i mbetjeve plastike në Bashkinë Lezhë

Turizëm i qendrueshëm dhe promovimi  i produkteve agro-ushqimore në zonën e Anës së Malit

Turizëm i qendrueshëm dhe promovimi i produkteve agro-ushqimore në zonën e Anës së Malit

Përgatitja e të rinjëve në Shëngjergj si guida natyrore

Përgatitja e të rinjëve në Shëngjergj si guida natyrore

Fuqizimi i grave për të marrë veprime kundër varfërisë energjitike në Mesdhe (Horizon 2020)

Fuqizimi i grave për të marrë veprime kundër varfërisë energjitike në Mesdhe (Horizon 2020)

Iniciativa për zhvillimin e turizmit të qëndrueshëm në Bashkinë Përmet

Iniciativa për zhvillimin e turizmit të qëndrueshëm në Bashkinë Përmet

Planet vendore të Menaxhimit të Mbetjeve Urbane ne Qarkun e Elbasanit

Planet vendore të Menaxhimit të Mbetjeve Urbane ne Qarkun e Elbasanit

Vlerësimi i Riskut në Menaxhimin e Financave të Bashkisë Përmet

Vlerësimi i Riskut në Menaxhimin e Financave të Bashkisë Përmet

Hartim Plani Menaxhimi i Mbetjeve Urbane, Bashkia Tepelenë

Hartim Plani Menaxhimi i Mbetjeve Urbane, Bashkia Tepelenë

Plani Operacional për Bashkitë Patos dhe Roskovec

Plani Operacional për Bashkitë Patos dhe Roskovec

Diagnoza mbi Menaxhimin e mbetjeve të ngurta urbane në qarkun e Elbasanit.

Diagnoza mbi Menaxhimin e mbetjeve të ngurta urbane në qarkun e Elbasanit.

Zbatimi i Planit Strategjik të Qendrës së Vizitorëve Radhimë

Zbatimi i Planit Strategjik të Qendrës së Vizitorëve Radhimë

Dëmet e shkaktuara nga fatkeqësitë natyrore në Shqipëri

Dëmet e shkaktuara nga fatkeqësitë natyrore në Shqipëri

Stanet e Shëngjergjit si destinacone ekoturistike

Stanet e Shëngjergjit si destinacone ekoturistike

Mushkëri të gjelbra për qytetet tona

Mushkëri të gjelbra për qytetet tona

Informim-Komunikim mbi menaxhimin e mbetjeve urbane

Informim-Komunikim mbi menaxhimin e mbetjeve urbane

Fuqizimi i oponencës së VNM-ve

Fuqizimi i oponencës së VNM-ve

Menaxhimi i mbetjeve urbane në bashkitë Krujë, Përmet dhe Sarandë.

Menaxhimi i mbetjeve urbane në bashkitë Krujë, Përmet dhe Sarandë.

Së bashku për një qytet të pastër e të gjelbër

Së bashku për një qytet të pastër e të gjelbër

Edukimi per të gjithë

Edukimi per të gjithë

Nxitja për qeverisje të mirë dhe masat anti-korrupsion

Nxitja për qeverisje të mirë dhe masat anti-korrupsion

HELP-CSO – Forcimi i legjislacionit horizontal dhe promovimi i CSO

HELP-CSO – Forcimi i legjislacionit horizontal dhe promovimi i CSO

Shkollë me efiçencë energjie

Shkollë me efiçencë energjie

Shkolla që dua

Shkolla që dua

Plani i menaxhimit të mbetjeve në Bashkinë Shijak

Plani i menaxhimit të mbetjeve në Bashkinë Shijak

Rrjeti i monitorimit të rrezikut të eutrofikimit të ujrave detare (IPA GREQI-SHQIPËRI)

Rrjeti i monitorimit të rrezikut të eutrofikimit të ujrave detare (IPA GREQI-SHQIPËRI)

Praktika të kompostimit

Praktika të kompostimit

Edukimi për natyrën

Edukimi për natyrën

Informim-komunikimi mbi politikat mjedisore për zhvillim të qëndrueshëm

Informim-komunikimi mbi politikat mjedisore për zhvillim të qëndrueshëm

Alternativa mjedisore e Hec-eve të vegjël

Alternativa mjedisore e Hec-eve të vegjël

Planifikimi dhe buxhetimi i përgjithshëm gjinor i shërbimeve sociale në nivel lokal

Planifikimi dhe buxhetimi i përgjithshëm gjinor i shërbimeve sociale në nivel lokal

Shanse të përfshirjes social-ekonomike të grave

Shanse të përfshirjes social-ekonomike të grave

Ekosistemi i Komunikim – Informimit Mjedisor “ECIM”

Ekosistemi i Komunikim – Informimit Mjedisor “ECIM”

Rregullore e Menaxhimit të Mbetjeve për Komunën Qendër

Rregullore e Menaxhimit të Mbetjeve për Komunën Qendër

Promovimi i zbatimit të Konventës së Aarhusit në rajonin e Evropës Lindore

Promovimi i zbatimit të Konventës së Aarhusit në rajonin e Evropës Lindore

Qeverisja dhe anti-korrupsioni fondi i mirëbesimit

Qeverisja dhe anti-korrupsioni fondi i mirëbesimit

Ndikimi nga ndotja e ajrit

Ndikimi nga ndotja e ajrit

Së bashku për komuna të gjelbra në të gjithë vendin

Së bashku për komuna të gjelbra në të gjithë vendin

Fuqizimi i shoqërisë civile të Shqipërisë për një mjedis më të mirë

Fuqizimi i shoqërisë civile të Shqipërisë për një mjedis më të mirë

Së bashku për një të ardhme të qëndrueshme në Ballkanin Perëndimor

Së bashku për një të ardhme të qëndrueshme në Ballkanin Perëndimor

Për mbështetjen e mëtejshme të Lëvizjes mjedisore shqiptare

Për mbështetjen e mëtejshme të Lëvizjes mjedisore shqiptare

Organizatat mjedisore drejt komuniteteve të tyre

Organizatat mjedisore drejt komuniteteve të tyre

Zhvillimi i organizatave të shoqërisë civile shqiptare

Zhvillimi i organizatave të shoqërisë civile shqiptare

Calendar

July 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Archives

Misioni yne vazhdon!