Iniciativa “Përdor më Pak Plastikë”

Iniciativa Përdor më Pak Plastikë është një komunitet biznesesh që mendojnë përpara, të angazhuar për të reduktuar ndotjen plastike duke hequr gradualisht produktet plastike njëpërdorimëshe (SUPPs) nga aktivitetet e tyre. Në...

read more

Empowermed Project results in Vlora Pilot site

Energy poverty causes many inconveniences for those who suffer from it: economic difficulties, inability to pay bills, social isolation or even health problems. Against this background, European project Empowering women to...

read more

Piknik me energji diellore

Video është realizuar në kuadër të Projektit EUCENA – Akademia Europiane e Energjisë për Qytetarët, mbështetur nga nisma EUKI dhe zbatuar nga Ministria Federale e Mjedisit në Gjermani....

read more