video ne laptop

Milieukontakt Albania

Ne ofrojmë trajnime, këshillime, mbështetje për organizatat që punojnë për zhvillimin e qëndrueshëm dhe ofrojmë zgjidhjen e problemeve mjedisore.

Image is not available
Play
CEL - YOUTUBE

Aktivitetet tona mund ti ndiqni në Facebook dhe Youtube.

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slide 3

Milieukontakt Albania

ka më shumë se 20 vite eksperiencë me organizatat e shoqërisë civile në fushën e mjedisit, natyrës dhe zhvillimit të qëndrueshëm si dhe me autoritetet vendore që mbulojnë këto çështje.

Image is not available
Image is not available
Image is not available
milieukontakt video-to-gif
previous arrow
next arrow
Bota në vorbullën e Ndryshimeve Klimatike

Bota në vorbullën e Ndryshimeve Klimatike

“Të gjithë ne e konsiderojmë planetin tonë në kushte optimale, derisa vëmë re koston njerëzore të degradimit të tij. Pasiguria ushqimore, shëndetësore, njerëzore, shoqërore e shtetërore që ka ardhur dhe do vazhdojë të vijë si rezultat i ndryshimeve klimatike është...

read more
Në mjedis, për mjedisin

Në mjedis, për mjedisin

Fillimi i muajit qershor, përkatësisht datat 3 dhe 8 mblodhën së bashku nxënës, mësues, përfaqësues të Njësisë Administrative Paskuqan dhe Bashkisë Kamëz në dy aktivitete pastrimi pranë rrugës “Fan Noli” dhe “Riza Cerova”. 130 nxënës të pajisur me mjete mbrojtëse,...

read more
Broshura
Materiale të ndryshme ndërgjegjësuese dhe informuese për çështje e grupe të ndryshme interesi.
Buletine
Buletine informative të prodhuara përgjatë zbatimit të projekteve
Botime
Një numër i madh botimesh, studimesh e manualesh realizuar nga Milieukontakt, që do i shërbejnë ekpsertëve që veprojnë në këto fusha, si dhe të apasionuarve pas mjedisit.
Letër pozicionimi
Së bashku me shoqatat dhe si zë i tyre janë pregatitur letra pozicionimi për cështje madhore të mjedisit dhe natyrës në Shqipëri.

 Galeri

Baner
Stanet e Shëngjergjit si Destinacione Ekoturistike
PlayPlay

Stanet e Shëngjergjit si Destinacione Ekoturistike

Valbona Mazreku, Përmeti perla mbi Vjosë
PlayPlay

Reportazh Valbona Mazreku - "Përmeti perla mbi Vjosë"

ARION SAUKU: Lëviz për Krujën!
PlayPlay

Arion Sauku - Leviz për Krujën!

KUR PERIFERIA ZAPTOHET NGA INERTET
PlayPlay
Reportazh - "Kur periferia zaptohet nga inertet"
Bukuritë natyrore që po shkatërrohen nga HEC-et
PlayPlay

"Bukuritë natyrore që po shkatërrohen nga HEC-et"

Spot ndergjegjesues per tarifen e pastrimit "Bashkia Shijak"
PlayPlay

Spot ndërgjegjësues për tarifën e pastrimit "Bashkia Shijak"

Menaxhimi i mbetjeve në Bashkinë Shijak - Kryetari i Bashkisë Z. Ardian Kokomani
PlayPlay

Menaxhimi i mbetjeve në Bashkinë Shijak - Kryetari i Bashkisë Z. Ardian Kokomani

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Baner
Stanet e Shëngjergjit si Destinacione Ekoturistike
Valbona Mazreku, Përmeti perla mbi Vjosë
ARION SAUKU: Lëviz për Krujën!
KUR PERIFERIA ZAPTOHET NGA INERTET
Bukuritë natyrore që po shkatërrohen nga HEC-et
Spot ndergjegjesues per tarifen e pastrimit "Bashkia Shijak"
Menaxhimi i mbetjeve në Bashkinë Shijak - Kryetari i Bashkisë Z. Ardian Kokomani
previous arrow
next arrow
Shadow

Përfshihu, kontribuo, reago!

Bashkohu me grupin tonë të vullnetareve duke plotesuar aplikimin