Ekspertët vlerësojnë monitorimin shkencorë të zhurmave 

Ekspertët vlerësojnë monitorimin shkencorë të zhurmave 

  Qyteti bregdetar i Vlorës dhe Himarës janë të ekspozuara ndaj zhurmave, kryesisht përgjatë sezonit turistik. Përgjatë muajve mars-prill rreth njëqind qytetarë, përfaqësues të shoqërisë civile, bizneseve dhe institucioneve shtetërore janë trajnuar rreth...