Iniciativa “Përdor më Pak Plastikë”

Iniciativa Përdor më Pak Plastikë është një komunitet biznesesh që mendojnë përpara, të angazhuar për të reduktuar ndotjen plastike duke hequr gradualisht produktet plastike njëpërdorimëshe (SUPPs) nga aktivitetet e tyre. Në përputhje me Direktivën e Komisionit...

Empowermed Project results in Vlora Pilot site

Energy poverty causes many inconveniences for those who suffer from it: economic difficulties, inability to pay bills, social isolation or even health problems. Against this background, European project Empowering women to tackle energy poverty in the Mediterranean,...

EmpowerMed testimonial video HH visit Vlora

EmpowerMed synon të kontribuoj në zbutjen e varfërisë energjitike dhe përmirësimin e shëndetit të njerëzve të prekur nga varfëria energjitike në zonat bregdetare me një fokus të veçantë gratë, përmes masave praktike, të përshtatura për të fuqizuar familjet e prekura...

Monitorimi i ndotjes akustike ne zonat bregdetare

Projekti “Monitorimi i ndotjes akustike në zonat bregdetare” Vlorë – Himarë mbështetet nga Leviz Albania projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhivillim dhe Bashkëpunim SDC. #Informim #ndërgjegjësim #Himarë #Vlorë #ndotjaakustike #rrjetëzim #informim...

Piknik me energji diellore

Video është realizuar në kuadër të Projektit EUCENA – Akademia Europiane e Energjisë për Qytetarët, mbështetur nga nisma EUKI dhe zbatuar nga Ministria Federale e Mjedisit në Gjermani. Partner: Bashkia Tiranë Titulli: “Kryeqyteti Evropian i Rinisë...