Bashkia Shijak synon një mjedis të pastër, me cilësi të lartë në vazhdimësi, falë punës dhe kontributit të përbashkët të komunitetit për menaxhimin e integruar të mbetjeve urbane. Duke synuar ndarjen në burim në të gjithë territorin, për një jetesë të shëndetshme.

 

 

Spread the love