Projekti “Monitorimi i ndotjes akustike në zonat bregdetare” Vlorë – Himarë mbështetet nga Leviz Albania projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhivillim dhe Bashkëpunim SDC. #Informim #ndërgjegjësim #Himarë #Vlorë #ndotjaakustike #rrjetëzim #informim #sezonituristik Environmental and Territorial Management Institute Gjelberimi 2000

Spread the love