FUSHATE NDERGJEGJESUESE!

FUSHATE NDERGJEGJESUESE!

U zhvillua sot në ambjentet e shkollës së mesme “Sami Frashëri” konkursi me video sensibilizuese dhe informuese për zhvillimin e njohurive mbi menaxhimin e mbetjeve urbane dhe ato të rrezikshme; si dhe një demonstrim i punimeve të nxënësve me materiale të...