Reportazh ndërgjegjësues / sensibilizues për gjenerimin/menaxhimin e mbetjeve urbane në rrethinat e qytetit të Tiranës.

-Monitorimi i zonave Yzberisht, Njesia Administrative Kashar

-Monitorimi i zonave të Teleferikut dhe Freskut në Njësinë Adminsitrative Dajt Reportazhi u zhvillua në kuadër të Programit SENIORA-II , me mbështetjen e REC Shqipëri mundësuar financiarisht nga Ambasada Suedeze.

 

 

 

Spread the love