PUBLIKIMET

Letër Pozicionimi mbi menaxhimin e Ajrit

Letër Pozicionimi mbi menaxhimin e Ajrit

Ky dokument i pozicionimit është hartuar nga Grupi i punës për Ajrin, me pjesëmarrjen e ekspertëve në terren, anëtarëve të OJQ-ve dhe përfaqësuesve të qeverisë lokale ose institucioneve. Duke ofruar në të njëjtën kohë të dhëna dhe ekspertizë në secilën fushë përkatëse...

Letër Pozicionimi mbi menaxhimin e burimeve ujore

Letër Pozicionimi mbi menaxhimin e burimeve ujore

Ky dokument i pozicionimit është hartuar nga Grupi i punës për Ujin, me pjesëmarrjen e ekspertëve në terren, anëtarëve të OJQ-ve dhe përfaqësuesve të qeverisë lokale ose institucioneve. Duke ofruar në të njëjtën kohë të dhëna dhe ekspertizë në secilën fushë përkatëse...

Letër Pozicionimi mbi menaxhimin e Mbetjeve

Letër Pozicionimi mbi menaxhimin e Mbetjeve

Ky dokument i pozicionit është hartuar nga një Grup Punues për Mbetjet, me pjesëmarrjen e ekspertëve në terren, anëtarëve të OJQ-ve dhe përfaqësuesve të qeverisë lokale ose institucioneve. Duke ofruar në të njëjtën kohë të dhëna dhe ekspertizë në secilën fushë...

Axhenda e Gjelbër dhe prespektiva shqiptare

Axhenda e Gjelbër dhe prespektiva shqiptare

Strategjia jonë mund të përcaktohet në tre koncepte: ndërtimi i kapaciteteve, përfshirja e qytetarëve dhe zgjidhja e problemeve mjedisore. Ne ofrojmë trajnim, stërvitje, mbështetje dhe këshillim për organizatën që punon për qëndrueshmëri. Ne stimulojmë dhe mbështesim...

Calendar

November 2021
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Archives