Pensionistët në kushtet e varfërisë energjitike.

Pensionistët në kushtet e varfërisë energjitike.

I ftohti ekstrem, që pushtoi vendin javën e fundit të muajit janar, i mori jetën 67-vjeçares në qytetin e Fierit, ku përvec kushteve të vështira ekonomike, banesës së degraduar dhe mungesës së higjienës e moshuara nuk kishte mundësi as të ngrohej, kjo si pasojë e...
Epopeja tridhjetë vjeçare e ujit të pijshëm

Epopeja tridhjetë vjeçare e ujit të pijshëm

Mjekët dhe hulumtuesit rekomandojnë se çdo person, në ditë duhet të pijë nga tetë deri në dymbëdhjetë gota ujë, duke ruajtur funksionet jetësore të veshkave dhe organeve të tjera të trupit, si tek meshkujt ashtu edhe tek femrat. Çdo anëtar i një familjeje prej katër...