Ky studim mbështetet financiarisht nga projekti “Shoqëritë Civile për Zhvillimin Socio-Ekonomik të Mjedisit” (CO-SEED) financuar nga Bashkimi Evropian dhe zbatuar nga Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri.

 

 

 

Spread the love