EmpowerMed testimonial video HH visit Vlora

EmpowerMed synon të kontribuoj në zbutjen e varfërisë energjitike dhe përmirësimin e shëndetit të njerëzve të prekur nga varfëria energjitike në zonat bregdetare me një fokus të veçantë gratë, përmes masave praktike, të përshtatura për të fuqizuar familjet e prekura...

Monitorimi i ndotjes akustike ne zonat bregdetare

Projekti “Monitorimi i ndotjes akustike në zonat bregdetare” Vlorë – Himarë mbështetet nga Leviz Albania projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhivillim dhe Bashkëpunim SDC. #Informim #ndërgjegjësim #Himarë #Vlorë #ndotjaakustike #rrjetëzim #informim...