Sa i ndotur është ajri në Tiranë?

Sa i ndotur është ajri në Tiranë?

Nga prill 2018 e deri më sot në kuadër të projektit Mushkëri të Gjelbra i financuar nga Bashkimi Evropian, Milieukontakt Shqiperi dhe Co-Plan kanë monitoruar cilësinë e ajrit në 84 stacione të ndryshme në qytetin e Tiranës, monitorim i cili do të shtrihet edhe më...

Një përmbledhje e aktiviteteve të realizuara nga organizatat e shoqërisë civile Qarkut Vlorë përgjatë programit “Zbatimi i Planit Strategjik të Qendrës së Vizitorëve Radhime”

Një përmbledhje e aktiviteteve të realizuara nga organizatat e shoqërisë civile Qarkut Vlorë përgjatë programit “Zbatimi i Planit Strategjik të Qendrës së Vizitorëve Radhime”

 Festa e gaforres “pushtuese” Qendra e Vizitorëve në Radhimë këto ditë të nxehta gëlon nga aktivitetet e ndryshme, informuese/ndërgjegjësuese, turistike, sportive e festave me prodhime deti. I tillë ishte takimi informues me peshkatarët artizanal të zonës dhe...

Ngrohja me soba druri, a është e dëmshme?

Ngrohja me soba druri, a është e dëmshme?

Prej vitesh jemi dhe vazhdojmë të ngrohemi me soba druri. Kryesisht zonat jug-lindore dhe ato veriore të vendit vazhdojnë të mbajnë gjallë traditën e sobës së drurit, ku zjarri fillon të ndizet në muajin nëntor dhe fiket në muajin mars-prill. Teknologjia e një sobe...

Categories

Calendar

February 2020
M T W T F S S
« Jan    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829