Fajat janë që pjellin ligjin (fjalë e urtë popullore)

Fajat janë që pjellin ligjin (fjalë e urtë popullore)

Pajisja Aeroqual, pajisje e standardizuar dhe vlerësuar nga agjenci të rëndësishme ndërkombëtare që punojnë në fushën e mjedisit, ka ndihmuar ekspertë të Institutit të Zhvillimit të Habitatit (Co-Plan) dhe Organizatës Milieukontakt, për të matuar cilësinë e ajrit në...

EmpowerMed project (Horizon 2020)

EmpowerMed project (Horizon 2020)

Milieukontakt Shqipëri partnere në projektin EmpowerMed (Horizon 2020). Projekti adreson sfidën e varfërisë energjitike në zonën e Mesdheut, me fokus të vecantë në përfshirjen dhe fuqizimin e grave. Nëntë partnerë nga 7 vende do të zhvillojnë fushata pilotimi në 6...

Sa i ndotur është ajri në Tiranë?

Sa i ndotur është ajri në Tiranë?

Nga prill 2018 e deri më sot në kuadër të projektit Mushkëri të Gjelbra i financuar nga Bashkimi Evropian, Milieukontakt Shqiperi dhe Co-Plan kanë monitoruar cilësinë e ajrit në 84 stacione të ndryshme në qytetin e Tiranës, monitorim i cili do të shtrihet edhe më...

Një përmbledhje e aktiviteteve të realizuara nga organizatat e shoqërisë civile Qarkut Vlorë përgjatë programit “Zbatimi i Planit Strategjik të Qendrës së Vizitorëve Radhime”

Një përmbledhje e aktiviteteve të realizuara nga organizatat e shoqërisë civile Qarkut Vlorë përgjatë programit “Zbatimi i Planit Strategjik të Qendrës së Vizitorëve Radhime”

 Festa e gaforres “pushtuese” Qendra e Vizitorëve në Radhimë këto ditë të nxehta gëlon nga aktivitetet e ndryshme, informuese/ndërgjegjësuese, turistike, sportive e festave me prodhime deti. I tillë ishte takimi informues me peshkatarët artizanal të zonës dhe...

Categories

Calendar

February 2021
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728