PUBLIKIME

TE REJA

VIDEO

Ftesë për ofertë

Ftesë për ofertë

Ftesë për ofertë

KOMUNITETE E ENERGJIE TË DREJTA PËR GJINITË DHE SHOQËRINË SHQIPTARE

Fokusi dhe temat Si shtet kandidat per anëtar në BE, Shqipëria është e përkushtuar të dekarbonizojë ekonominë e saj, të përmirësojë performancën mjedisore të furnizimit të saj me energji, duke rritur efikasitetin e energjisë dhe duke shfrytëzuar potencialin e...

Ftesë për ofertë

Ftesë për ofertë

FTESË PËR OFERTË

Zhvillimi i Qëndrueshëm i Turizmit të Mirditës përmes Promovimit të Trashëgimisë Kulturore

https://www.youtube.com/watch?v=8jsciFn-qb0 Projekti i zbatuar nga Milieukontakt po kontribon në zhvillimin e mundësitë socio-ekonomike dhe kulturore lokale si një mjet për rigjallërimin e komuniteteve dhe zhvillimin ekonomik lokal. Aktivitetet e realizuara promovojnë...

Iniciativa “Përdor më Pak Plastikë”

https://www.youtube.com/watch?v=IAB0sF2Paxc Iniciativa Përdor më Pak Plastikë është një komunitet biznesesh që mendojnë përpara, të angazhuar për të reduktuar ndotjen plastike duke hequr gradualisht produktet plastike njëpërdorimëshe (SUPPs) nga aktivitetet e tyre. Në...

Empowermed Project results in Vlora Pilot site

https://www.youtube.com/watch?v=IQGnw_3vBxo Energy poverty causes many inconveniences for those who suffer from it: economic difficulties, inability to pay bills, social isolation or even health problems. Against this background, European project Empowering women to...

EmpowerMed testimonial video HH visit Vlora

https://www.youtube.com/watch?v=QDyPAtpFAEs&t=1s&ab_channel=MilieukontaktAlbania EmpowerMed synon të kontribuoj në zbutjen e varfërisë energjitike dhe përmirësimin e shëndetit të njerëzve të prekur nga varfëria energjitike në zonat bregdetare me një fokus të...

Monitorimi i ndotjes akustike ne zonat bregdetare

https://www.youtube.com/watch?v=1pta5AHjxaM&ab_channel=MilieukontaktAlbania Projekti "Monitorimi i ndotjes akustike në zonat bregdetare" Vlorë - Himarë mbështetet nga Leviz Albania projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhivillim dhe Bashkëpunim SDC. #Informim...

Piknik me energji diellore

https://www.youtube.com/watch?v=1a1Ne6DSWtY&ab_channel=MilieukontaktAlbania Video është realizuar në kuadër të Projektit EUCENA – Akademia Europiane e Energjisë për Qytetarët, mbështetur nga nisma EUKI dhe zbatuar nga Ministria Federale e Mjedisit në Gjermani....

Ndryshimet klimatike

https://www.youtube.com/watch?v=931kne6oLRg&t=28s&ab_channel=MilieukontaktAlbania Video është realizuar në kuadër të Projektit EUCENA – Akademia Europiane e Energjisë për Qytetarët, mbështetur nga nisma EUKI dhe zbatuar nga Ministria Federale e Mjedisit në...

Smart Home

https://www.youtube.com/watch?v=ElIri8wibtk&t=2s&ab_channel=MilieukontaktAlbania Video është realizuar në kuadër të Projektit EUCENA – Akademia Europiane e Energjisë për Qytetarët, mbështetur nga nisma EUKI dhe zbatuar nga Ministria Federale e Mjedisit në...

Qendra e komunikimit Lezhe

https://www.youtube.com/watch?v=Ba2SECuHGYs&t=9s&ab_channel=MilieukontaktAlbania

Parandalojmë së bashku ndotjen detare

https://www.youtube.com/watch?v=vDYGorsHK68&t=13s&ab_channel=MilieukontaktAlbania Projekti: Mbështetje GIZ dhe Bashkisë Lezhë për zbatimin e aktiviteteve pilot, nëpërmjet komunikimit, pjesëmarrjes dhe ndryshimit të sjelljes së qytetarëve, bizneseve, shkollave...